lauantai 23. joulukuuta 2017

24 Sarjakuvaa Jouluksi, Osa 23

Tiedän, tämä on myöhässä. Mutta tämä ei ole ainoa poikkeavuus tässä joulukalenterissa; valitettavan virhearvion tuloksena joudun esittelemään yhden DC:n sarjakuvan enemmän. Tiedän, selviydymme tästä yhdessä.

Batman: Night of the Monster MenVuosisadan myrsky raivoaa Gothamin yllä. Tämä tietää varmasti onnettomuuksia, ja Gothamin sankareita tarvitaan silloin. He eivät vain tiedä, mitä myrsky on tuomassa mukanaa. Oudot kuolemat ovat vaivanneet kaupunkia. Ihmiset- miehet, naiset, nuoret, vanhat- ovat ilmestyneet kaupungin viranomaisten eteen ja tappaneet itsensä, sanoen vain yhden lauseen:

"Hirviömiehet ovat tulossa."Night of the Monster Men on ensimmäinen Rebirth- Batmaneissa ilmestynyt isompi tapahtumasarjis, ja se oli aikalailla positiivinen yllätys. Batman vastaan joukko hirviöitä, jotka vaihtelevat aina kaiju-henkisistä olennoista lähes neon genesis evangelion-tason outouksiin. Steve Orlando, Tom King, Tim Seeley ja James Tynion IV ovat tällä hetkellä pitkälti vastuussa Bat-perheen tarinoista, ja he osaavat asiansa tässäkin tarinassa, ja erityisesti Riley Rossmon taide tuo mukavaa vaihtelua Batman-tarinoiden normaalisti niin synkkään kuvitukseen. Night of the Monster Men on hirviöviihdettä Batmanin johdolla, ja on täyttä asiaa.

23 takana, 1 edessä!

Atte T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti