torstai 15. joulukuuta 2016

24 Sarjakuvaa Jouluksi II: Osa 15

Ja taas Star Wars pistää pasmat sekaisin! Kirottu Disney, kehtaakin häiritä minun joulukalenteriani. Noh, eiköhän tässä taas jotain keksitä. Olisikohan jotain aihetta, hmmm...jotain ajankohtaista ehkä.

"Wonder Woman stint as UN ambassador ending after outcry."

....

Wonder Woman by George Perez vol. 1



Paratiisisaarella asuvat amatsonit ovat saaneet olla rauhassa vuosisatoja. Kun mies nimeltä Steve Trevor saapuu saarelle, oppii prinsessa Diana maailmasta saaren ulkopuolella ja lähtee tutustumaan sen arvoituksiin. Mutta amatsonit ovat jumalten tarkassa vahdissa, ja sodan jumala Ares halajaa nähdä maailman liekeissä.



Legendaarinen George Perez piirsi, kanssa-kirjoitti ja juoni Ihmenaisen legendaarisen tarinakokonaisuuden yhdessä legendaarisen käsikirjoittaja Len Weinin kanssa. Perez kiinnitti monia elementtejä Ihmenaisen mythokseen mistä tuli pysyviä osia nykypäivään saakkaa. Hän keskittyi paljon hahmon mytologisiin puoliin ja kreikkalaisiin tarustoon josta hän nosti Ihmenaisen ehkä tunnetuimman arkkivihollisen Areksen, Sodan Jumalan. Perezin tarinat ovat täynnä seikkailuja, jännitystä ja Ihmenaista tekemässä sitä mitä parhaiten osaa. Lukekaa ja nauttikaa!

15 takana, 9 edessä!

Atte T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti