torstai 8. joulukuuta 2016

24 Sarjakuvaa Jouluksi II: Osa 8

Nyt kun pikkujoulukausi on ollut jo hyvän aikaa käynnissä, on välillä hyvä antaa vinkkejä hyviin pikkujoululahjoihin! Useissa koulujen, yhdistysten tai vain kaveripiirien pikkujouluissa on nykyään secret santa-tradition jossa jokainen tuo pienen, halvan lahjan ja saa vastineeksi myös sellaisen. Tässä teille lahjaehdotus joka on halpa, viihdyttävä ja persoonallinen- sekä 8 osa sarjassamme!

Belzebubs- Helvettiin ja Takaisin




Musiikkia. Perhe-elämää. Vastahakoisia lapsia. Matkoja mummolaan. Ja tietysti pikaloma helvetissä. Tule tutustumaan bläkkismetallin todelliseen luonteeseen ja aitoon elämään!



Belzebubs on Villimmän Pohjolan ja Perkeroksen luojan JP Ahosen kaunis luomus joka on äärettömyyksiin asti vihdyttävä ja hauska paketti. Huumori nousee hauskoista hahmoista ja anarkistisista tilanteista johonka nämä mustanpuhuvat mörököllit joutuvat. Mukaan on mahtunut myös paljon mainioita visuaaliseja vitsejä kuten isoäidin talo ja miimikkot. Belzebubs-Helvettiin ja Takaisin on erittäin hauska minisarjis kaikille huumorinnälkäisille, menkää ja lukekaa!

8 takana, 16 edessä!

Atte T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti