tiistai 17. joulukuuta 2019

24 Sarjakuvaa Jouluksi, Osa 17

Star Wars- teksti hieman lykkäsi tätä osaa, mutta päivää en aio tämän vuoksi missata, vaan roolipeli-trilogia jatkuu tänään sovitusti:

The Adventure Zone: Murder On The Rockport Limited



Tarina: Taako, Magnus ja Merle ovat nyt Bureau of Balancen leivissä, ja ensimmäinen tehtävä on helppo: noutakaa artifakti Rockport Limited- junasta ja tuokaa se takaisin. Mutta kun junaan on nousut, niin sieltä ei poistuta kuin arkussa.



McElroyn perheen (veljekset Justin, Griffin ja Travis sekä isä Clint) Dungeons & Dragons- podcast The Adventure Zone ei ollut minulle entuudestaan tuttu kun esittelin viime vuonna The Adventure Zone: Here be Gerblins- sarjiksen, ja luettuani Murder On The Rockport Limitedin, aloin kuunnella podcastia. Nämä sarjakuvat eivät ole ainoastaan hyvin kirjoitettuja ja hauskasti kuvitettuja (kiitos Carey Pietsch) vaan myös oiva porttihuume D&D- podcastien maailmaan. Murder On The Rockport Limited on viihdyttävä murhamysteeri suljetussa tilassa, hahmot ovat hauskoja ja värikkäitä ja Clint McElroyn muutokset adaptaatiossa podcastista sarjakuvaksi ovat toimivia ja tekevät teoksesta eheän, oman tarinansa. Taako, Merle ja Magnus ovat hienoja protagonisteja ja en malta odottaa ensi kesänä tulevaa kolmatta albumia Petals to Metal. Murder On The Rockport Limited on oiva niin McElroyden suurille faneille kuin niille, jotka eivät tiedä heistä tai edes D&D:stä hölkäsen pöläystäkään.

17 takana, 7 edessä! Yksi viikko jäljellä...

Atte t

  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti