sunnuntai 2. joulukuuta 2018

24 Sarjakuvaa Jouluksi, osa 2

Ja hommat jatkuu. Tässä kohtaa kun kalenterihommat ovat yhdellä sun toisella vielä alkuvaiheessa, on erinomainen hetki nostaa esiin muiden sarjisbloggarien kalentereita- tässä tapauksessa Ahvenaario- blogin Piko & Fantasio- joulukalenteri jota tulen itse seuraamaan suurella innolla ja mielenkiinnolla seuraavien viikkojen ajan! Ensimmäinen osa on jo ulkona, joten menkääpä lukemaan!

Nyt, asiaan.

Yhesti yhes paikasYhesti yhes paikassa tapahtui niin ja näin. Juttuja riittää, ja kaikki ovat kuulleet tällaisia juttuja, tarinoita oudoista tyypeistä, ihme paikoista ja hämmentävistä skenaarioista. Onnettomuusaltis liikunnanope, löyhyttelijä, kakstahti-Ahti ja makkaranpaisto-Taisto. Nämä ja monet muut ovat tapahtuneet yhdesti yhes paikassa, joskus kai.

Ville Pirisen nyt jo kymmenosainen sarja Yhesti Yhes Paikas on kokoelma tarinoita, jotka joku on kertonut joskus jollekin. Ne ovat aitoja tarinoita, sillä joku on ne joskus kertonut, eikä kirjoittaja ole niitä ole päästään keksinyt. Onko tapahtumat ja skenaariot tapahtuneet oikeasti? Riippuu tarinasta, mutta jotkut tarinoista ovat sitä luokkaa että kukaan ei niitä voisi keksiäkkään. Pari tarinaa olen kuullut myös itse Piriseltä itseltään ennen kuin ensimmäinen Yhesti Yhes- kirja edes ilmestyi. Yhesti Yhes Paikas- sarja on kokoelma hauskoja ja usein myös aika brutaaleja tarinoita, joissa paskaa ja ärräpäitä lentää ja Pirisen omintakeinen tyyli auttaa juurruttamana tapahtumat tiukan kotimaiseen mielenmaisemaan.

Kaksi takana, 22 edessä!

"Jahas"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti