perjantai 21. joulukuuta 2018

24 Sarjakuvaa Jouluksi, Osa 22

Joulu on aivan nurkan takana, ja tämä joulukalenteri alkaa olemaan loppusuoralla! Olen puhunut paljon vuosien aikana Ihmenelosista ja toistellut unelmaani siitä päivästä kun he liittyvät Marvel Cinematic Universeen. Mutta  jos oikeudet hahmoihin ovat yhä Foxilla, tässä teille ehdotus. Ihmeneloset eivät välttämättä tarvitse Reed Richardsia, Susan Stormia, Ben Grimmia ja Johnny Stormia...tai eden nimeä Fantastic Four:


FF 1: Fantastic Faux



Ihmeneloset lähtivät tutkimusmatkalle kohti äärettömyyttä. Heidän poissaollessaan tarvitaan kuitenkin Baxter Buildingia ja Ihmenelosten lukuisia huollokkeja. Scott Lang- Muurahaismies! Jennifer Walters- Hulktar! Medusa- Epäinhimillisten kuningatar! Darle Deering- Neiti Möykky? No, ei heidän kauaa tarvitse olla FF, sillä kyllähän Ihmeneloset palaavat pian, vai mitä? Kaverit? 



Matt Fractionin ja Michael Allredin loistava FF- sarja on hauska sivujuonne Ihmenelosten maailmassa. Sen jäsenistö koostuu suurilta osin Ihmenelosten laajasta hahmogalleriasta, entisistä jäsenistä ja Scottin tapauksessa hahmosta joka kaipasi omaa kirjaa. FF on kokoelma hauskoja seikkailuja, hulluja skenaarioita ja mielenkiintoisia hahmoja, ja se on yksi iso kunnianosoitus Stan Leen ja Jack Kirbyn ajan Ihmenelosille, tuoden esiin paljon tuon legendaarisen ajan hahmoja ja Allredin retron kuvitustyylin avulla tämä näkyy joka sivulla. FF on hyvä tarina  myös Scott Langin tarpeesta saada elämänsä kuntoon tyttärensä kuoleman jälkeen (she got better later), joten myös sitä oikeaa sisältöä löytyy. FF on Ihmeneloset ilman Ihmenelosia, ja on siten mainio lukusuositus kenelle tahansa Marvel-fanille!

22 takana, 2 edessä!

Atte T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti