keskiviikko 5. joulukuuta 2018

24 Sarjakuvaa Jouluksi, osa 5

Eilen puhuin harjoittamastani sarjakuvavaihdosta, ja tänään esittelen taasen sarjiksen, jonka itse annoin vaihtoon. Kyseessä on myös maanmainio esimerkki siitä, mitä kaikkea hieno sitä voikaan löytää halvalla divareista:


Blankets



Craig on läheinen veljensä kanssa, kunnes ei enään olekkaan. Craig oli valmis siirtymään pappiseminaariin, kunnes ei enään ollutkaan. Craig rakasti Rainaa. Mutta elämä jonka elämme vaikuttaa kaikkeen, näkymättömän voiman tavoin.



Blankets on sarjakuvataitelija Craig Thompsonin elämänkerta. Tämä on sinänsä hauska vertailukohta eiliseen Baby's in Blackiin, sillä Blankets on lähes koko elämän kattava ja pikkutarkan kaunis. Se käsittelee niinkin helppoja asioita kuin vanhoillisuutta, kasvamista perheväkivallan ja hyväksikäytön kanssa, uskontoa ja kasvuympäristöjen tapaa muokata meitä. Se on välillä todella raskasta luettavaa, mutta Thompsonin tyylin keveys ja kuvakerronan mielikuvituksellisuus pitää kuitenkin hyvin mukana. Blankets on niitä sarjakuvia joita suositellaan heille, jotka eivät ole kokeneet laajemman sarjakuvamaailman valaistusta, joten tänä vuonna tämä voisi olla ykkösluokan lahja juuri sille kaverille!

5 takana, 19 edessä!

Atte T


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti