lauantai 22. joulukuuta 2018

24 Sarjakuvaa Jouluksi, Osa 23

Minä pidän paljon Oikeuden Puolustajat- supersankariryhmästä, joskin en pitänyt juuri ollenkaan Justice League- elokuvasta, ja nyt vaikuttaa siltä että Aquaman- leffa tulee tuottamaan myös enemmän rahaa maailmanlaajuisesti kuin Justice League. AQUAMAN. Noh, onneksi voin yhä nauttia Oikeuden Puolustajista sarjakuvien sivuilla:


Justice League 1: The TotalityMultiversumi on jälleen vaarassa, galaksen reunalla olevan muurin läpi purkautuu energia nimeltä Totaalius, jolla on voima muokata todellisuuksia. Oikeuden Puolustajat rientävät tutkimaan tätä, mutta he ovat liian myöhässä. Lex Luthor, Jokeri, Gorilla Grodd, Black Manta, Gepardi ja Sinestro ovat aikeissa muuttaa maailman itsensä näköiseksi- Tuomion Legioona on täällä!

So cool

Scott Snyderin ja Jim Cheungin Justice League on ensimmäisiä DC:n uusia sarjakuvia ilman Rebirth- titteliä, ja vaikka pidin Rebirth- tittelin alaisesta Justice Leaguesta, on The Totality monelle hyvä alku Oikeuden Puolustajien maailmaan; ryhmän rosterissa on Teris, Batman, Diana, Vihreä Lyhty, Haukkanainen, Salama, Vesimies ja Metsästäjä Marsista, jotka olivat myös Justice League- animaatiosarjan päähahmot, roistoina on myös tuttuja nimiä ja fanisuosikkeja ja tarinassa on hyviä käänteitä ja koukkuja joka lähtöön. The Totality on komeasti kuvitettu ja hauska sarjis joka esittää hienosti DC:n muutosta kohti vanhoja hyviä aikoja uudella twistillä.

23 takana, 1 edessä!

Atte T 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti