lauantai 8. joulukuuta 2018

24 Sarjakuvaa Jouluksi, osa 8

Dungeons & Dragonsin räjähdymäistä uutta suosiota globaalisti uuden laitoksen ilmestymisen jälkeen on ollut hienoa seurata. Iso tekijä tämän suosion nousuun on varmasti ollut moninaiset streamit ja show't, kuten Critical Role, Acquisitions Incorporated, Dice, Camera, Action ja monet muut. Tänään esittelen sarjakuvan, joka perustuu tällaiseen tallennettuun D&D- show'hun. Älkää huoliko jos sarja ei ole tuttu- se ei ollut minullekaan, ja silti rakastin sitä.

(Hei! Jos olet Critical Role- fani, vastaa tähän kyselyyn! )

The Adventure Zone: Here There Be Gerblins



Seikkailu kutsuu Taakoa, Magnus Burnsidesia ja Merleä, tai siis Elroyn veljeksiä jotka lähtevät näidne hahmojen kautta kulkemaan läpi eeppisen tarinan täynnä julkkiscameoita, keittokirjoja ja sensuroituja vuorosanoja. Heitä sitä noppaa.



The Adventure Zone on McElroyn veljesten (Justin, Travis, Griffin) ja heidän isänsä Clintin roolipelikampanja, ja osa McElroyn suurta mediavaltakuntaa- ja kuten lähes kaikki mitä McElroyt tekevät, suunnattoman hauska ja viihdyttävä. Kuvittaja Carey Pietsch tuo hahmot hienosti eloon, ja hänen tyylinsä sopii sekä tarinan kepeään komiikkaan että sen dramaattisimpiin osuuksiin. The Adventure Zone voi myös toimia porttihuumeena sarjaan itseensä, sillä minua alkoi ainakin kiinnostamaan alkuperäinen tarina tämän loistavan adaptaation jälkeen. Tämän kaltaisista D&D- sarjakuvista The Adventure Zone on ehdottomasti parhaimpia, joten suosittelen tarttumaan siihen ennakkoluulottomasti.

8 takana, 16 edessä!

Atte T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti